KM Bravčové mäso na šampiňónoch s cestovinou 1 porcia
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi, zjemnené smotanou a maslom. Prílohou sú ryžové fusilli (vretená).
Kategória: | Jedlá s prílohou |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výber mäsa: | bravčové |
Vynechať alergén: | Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 548 |
Energetická hodnota kcal: | 131 |
Tuky: | 5,9 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 2,1 g |
Sacharidy: | 13,9 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Bielkoviny: | 5,4 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Soľ: | 0,8 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), bravčová plec (24 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), šampiňóny (6,4 %), mlieko, cibuľa, smotana, maslo, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, rasca.
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.