KM Kuracie mäso na paprike s cestovinou 1 porcia
Šťavnaté kúsky mäsa z kuracích stehien, dusené do mäkka v omáčke na cibuľovom základe so sladkou paprikou a smotanou. Prílohou sú fusilli z ryžovej múky.
Kategória: | Jedlá s prílohou |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výber mäsa: | hydinové |
Vynechať alergén: | Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy, Sezam |
Energetická hodnota kJ: | 421 |
Energetická hodnota kcal: | 100 |
Tuky: | 2,2 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 0,4 g |
Sacharidy: | 14,0 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Bielkoviny: | 6,0 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Soľ: | 0,8 g |
Kategorie: | komplet |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
cestoviny (40%) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), kuracie mäso stehenné (24 %), hydinový vývar (voda, hydinové mäso a kosti), mlieko, smotana, cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, soľ kamenná, paprika mletá (0,5 %).
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.